Ischoklad med Marabou apelsin krokant

Det blev även en sats med ischoklad i helgen och den här gången fick smaken vara apelsin krokant och det var sjukt gott.

100 g kokosfett

200 g Marabou apelsin krokant

 

Gör så här :

Smält ihop kokosfett och choklad på svag värme. Fyll ischokladformar. Låt stelna i kyl. Förvara i frysen

 
 
 
 

Kommentarer:

1 Johanna:

skriven

Gott med ischoklad! Har också tänkt att laga det och har till och med kokosfett och choklad väntandes i kylen. Men då jag bor i Oslo verkar det vara omöjligt att hitta ischokladformar här! Har letat i alla affärer jag kan tänka skulle kunna ha det, men inte hittat ännu. Undrar om det går med vanliga pappersformar i liten storlek? Hmm...

Svar: Du får be någon i Sverige att skicka formar till dej så du kan göra ischoklad.Mitt råd när det gäller vanliga formar är ju att ställa dom tätt så får dom som luta mot varandra så kanske det kan funka.
Eller inte det är jätte svårt att säga. Pappers formar är ju så himla svåra
Pernilla

2 mamma:

skriven

godiset som du skickade med pappa var jättegott.ischokladen och knäcken åt jag upp själv.fortsätt att göra godis.hälsningar mamma

Svar: vad kul att du hittade hit och att du kommenterade inläggen super roligt mamma fortsätt med det
Pernilla

Kommentera här: