Ischoklad med Marabou apelsin krokant
Det blev även en sats med ischoklad i helgen och den här gången fick smaken vara apelsin krokant och det var sjukt gott.
100 g kokosfett
200 g Marabou apelsin krokant
Gör så här :
Smält ihop kokosfett och choklad på svag värme. Fyll ischokladformar. Låt stelna i kyl. Förvara i frysen
Kommentarer:
2
mamma:
godiset som du skickade med pappa var jättegott.ischokladen och knäcken åt jag upp själv.fortsätt att göra godis.hälsningar mamma
Svar:
Pernilla
skriven
Gott med ischoklad! Har också tänkt att laga det och har till och med kokosfett och choklad väntandes i kylen. Men då jag bor i Oslo verkar det vara omöjligt att hitta ischokladformar här! Har letat i alla affärer jag kan tänka skulle kunna ha det, men inte hittat ännu. Undrar om det går med vanliga pappersformar i liten storlek? Hmm...