Silviakaka

Den här kakan är ju verkligen så himla lätt att göra eftersom man gör kakan i en långpanna.
Glasyren till kakan kokar men försiktigt upp i en kastrull. Glasyren till den här kakan är ju verkligen så himla
god.
 
 
30 bitar

6 ägg
6 dl strösocker
3 dl kallt vatten
6 dl vetemjöl
6 tsk bakpulver

Glasyr

200 g smält margarin
2 dl strösocker
2 äggulor
4 tsk vaniljsocker
Kokos

Gör så här
:
Sätt ugnen på 175 grader. Vispa ägg och socker. Tillsätt mjölet blandat med bakpulvret och sedan vattnet. Häll smeten i en långpanna, jag brukar täcka den med bakplåtspapper som jag även smort med smör och bröat med kokos i botten. Grädda i drygt 15-20 min. Kolla med sticka! Låt svalna. Smält margarin. Blanda i övriga ingredienser till glasyren och koka några minuter under ständig omrörning. Bred ut på kakan och strö över kokos.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: